From NURDspace

Revision as of 11:47, 18 November 2013 by Crosswire (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Never Underestimate Real Development spaces (NURDs)

spacestatus channel 0 live


NurdsUser:DeDaanUser:JPUser:SurrounderUser:SmokeyDUser:BuZzUser:ProfzonPrinterPC

This wiki has; 1,823 pages, 10,143 edits and had 11,795,566 views.

OPEN AVOND

ELKE WOENSDAG 17:30 - 0:00 op Churchillweg 68 in Wageningen
18/11 Publicatie KPN kwetsbaarheid

NURDspace ziet graag dat haar leden op een verantwoordelijke manier omgaan met de kennis en techniek waar ze over beschikken.

Voor vragen over NURDspace staan wij u graag te woord via onze mailinglist (nurds@nurdspace.nl) of 1 van de andere contactmogelijkheden die op de website genoemd worden. Echter voor vragen omtrent de kwestbaarheid in het KPN-netwerk verwijzen wij u door naar de KPN persvoorlichter. NURDspace verstrekt geen (technische) informatie over dit lek en zal ook geen gegevens verstrekken over onze leden.

Wij zien 'Responsible Disclosure' als een goede ontwikkeling om hackers een manier te geven om hun informatie op een correcte manier te melden zonder dat hier juridische consequenties aan zijn verbonden.

Wat is NURDspace?

NURDspace is een hackerspace in Wageningen die in februari 2012 is opgericht. Iedereen is welkom om op bezoek te komen of lid te worden!

Een hackerspace is een fysieke ruimte die door een community draaiend wordt gehouden, waar mensen samen komen om aan projecten te werken. Of, volgens wikipedia: een locatie waar mensen met gezamelijke interesses, meestal in computers, technologie, wetenschap of digitale of electronische kunst, elkaar kunnen ontmoeten, socialiseren en samenwerken. Hackerspaces kunnen worden gezien als open gemeenschapslaboratoria met daarin elementen van werkplaatsen, workshops en/of studio's waar hackers samen kunnen komen om resources en kennis te delen om dingen te bouwen en maken.

What is NURDspace?

NURDspace is a hackerspace which was first opened in February 2012 in Wageningen. Everyone is welcome to join!

A hackerspace is a community-operated physical place, where people can meet and work on projects. Or, according to Wikipedia: A location where people with common interests, usually in computers, technology, science, or digital or electronic art can meet, socialize and/or collaborate. Hackerspaces can be viewed as open community labs incorporating elements of machine shops, workshops and/or studios where hackers can come together to share resources and knowledge to build and make things.

OPEN NIGHT EVERY WEDNESDAY 17:30 - 0:00 at Churchillweg 68 in Wageningen

Next events

 Date
This property is a special property in this wiki.
Nurd&Nieuw 2020 Special Edition28 December 2019
BIT Nieuwjaarsborrel 202010 January 2020

You can find us on:

 
Our site is hosted by Site4U
Site4U
Our connectivity is made available by BIT
To BIT's website