Zwitsal SummerTechDay 2022

From NURDspace
Zwitsal SummerTechDay 2022
Name Zwitsal SummerTechDay 2022
Date 2022/08/13
DateEnd 2022/08/13
Location Vlijtseweg 148, 7317AK Apeldoorn
Contact [[Contact::Event website]]
Attendees Tahtkev

** PULL FROM SITE **

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!

Een dag in de vakantie voor in techniek geïnteresseerde jeugd, makers en hobbyisten.

Dit kun je doen:

   Bouw mee met hcc!4kids
   Programmeer een robot
   Leer vliegen met een drone
   Maak en print je eigen 3D ontwerp
   Laat een full-body scan van jezelf maken


Laat je familie zien wat we doen in de speeltuin van Technodiscovery. Ontdek de wereld van 3D en Virtual Reality in NewTechPark.

Datum: 13 augustus 2022 Tijdstip: 10:00-16:00 Locatie: NewTechPark (Zwitsal Apeldoorn) Ingang Zwitsal Noord Vlijtseweg 148, 7317AK Apeldoorn

Toegang is gratis!

————————————————–

HCC is al jaren betrokken bij de ontwikkelingen op het Zwitsalterrein. Techniek is eindelijk een hot item geworden en dat ervaren we dagelijks bij NewTechPark in Apeldoorn. De oude sfeervolle fabriekshal is echt een unieke plek, waar studenten en scholieren in het onderwijs samen met bedrijven, overheid en diverse organisaties dagelijks technische projecten en activiteiten realiseren en uitvoeren. Het onderwijs doet hier nu in de volle breedte mee. Basisscholen doen al jaren mee aan de projecten van Technodiscovery en ook het voorgezet onderwijs, MBO en HBO zijn actief.


Wat je hier ziet en doet, is niet alleen bijzonder en leuk, maar vooral actueel, vernieuwend en verbindend