Talk:Maker Faire Eindhoven deelname

Discussion page of Maker Faire Eindhoven deelname

Berend,

We zijn enorm blij om je te mogen vertellen dat je aanmelding voor de Eindhoven Maker Faire (NURDspace Wageningen [430]) is geaccepteerd! Gefeliciteerd! Houd er rekening mee dat productionele aspecten en speciale verzoeken nog overlegd moeten worden met het productieteam.

Je krijgt de kans dit geweldige maakfestival mee te maken en honderden bezoekers te verrassen met je kennis en enthousiasme!

Om je op weg te helpen, vind je hier een aantal belangrijke stappen:

1. Deelname voor niet-commerciële makers is helemaal gratis, je wordt wel gevraagd om nu een borg van €50,00 te betalen. Hiermee willen we last minute afmeldingen voorkomen. Na het festival wordt dit bedrag direct teruggestort, mits je hebt deelgenomen. Betaal de borg via deze link: https://madlab.nl/makerfaireborg/ (betalingen via een buitenlandse bank zijn mogelijk door de optie MisterCash te gebruiken)

Makers met productverkoop en/of kleine bedrijven betalen €150,00 (ex 21% btw) voor deelname. Zij ontvangen hiervoor een factuur per mail vanuit de organisatie.

Bedrijven die interesse hebben in participatie of sponsoring worden verzocht contact op te nemen met de organisatie via info@eindhovenmakerfaire.nl.

2. Save the date! Noteer 24 en 25 september groot in je agenda! Houd er rekening mee dat er voorafgaand aan het festival moet worden opgebouwd, dit zal op afspraak gebeuren. Zorg dus dat je hier tijd voor hebt op vrijdag 23 september. Het productieteam neemt hierover nog contact met je op. Meer informatie over logistiek en de navolging van eventuele RIVM regels volgt enkele weken voordat het festival plaatsvindt.

3. Bereid je presentatie goed voor! Denk goed na over hoe je jouw mooie creaties het beste kunt demonstreren aan het publiek. Zorg ervoor dat het een leuke, interactieve ervaring wordt voor de bezoekers! Als je hier vragen over hebt, stuur ze gerust naar info@eindhovenmakerfaire.nl.

4. Houd de nieuwsbrief in de gaten! Belangrijke informatie ontvang je per mail. Houd dus je mailbox in de gaten de komende weken en maanden!

5. Let op: in geval van Covid klachten: blijf thuis. Afmelden is in dat geval kosteloos. Doe dat op tijd zodat we daar rekening mee kunnen houden.

6. Spread the word! Vertel je vrienden, familie, klanten dat je meedoet aan het grootste maakfestival van Nederland! Plaats het op je website, Instagram of Facebook pagina of deel het evenement op andere social media. Hashtag #EMF22

Als je vrienden of collega's hebt die ook mee zouden moeten doen, stuur ze dan onze website door.

We zien je op de Maker Faire! Het Eindhoven Maker Faire team